I have an error in my directory

Find all the help you need on the script Arfooo Directory.
Please refer any bugs found.

Moderator: effi

I have an error in my directory

Postby elvisoft » Tue Aug 23, 2011 1:49 pm

Hello,
Can anyone help? My directory everything worked well, I have indexed as 200 websites but today I saw the following error:

Code: Select all
(256) TPL: [in line 0]: syntax error: file 'main/index.tpl' does not exist   class.template.php   line 703     23-8-11   13:38

FrontController->dispatch() # line   18, file: /var/www/vhosts/diroo.com.ar/httpdocs/directorioargentino/index.php
  Controller->render() # line  225, file: /var/www/vhosts/diroo.com.ar/httpdocs/directorioargentino/core/FrontController.php
    TemplateLiteView->render(Object:MainController) # line  167, file: /var/www/vhosts/diroo.com.ar/httpdocs/directorioargentino/core/Controller.php
      Template_Lite->fetch("main/index.tpl") # line   77, file: /var/www/vhosts/diroo.com.ar/httpdocs/directorioargentino/views/TemplateLiteView.php
        Template_Lite->_get_resource("main/index.tpl") # line  328, file: /var/www/vhosts/diroo.com.ar/httpdocs/directorioargentino/components/template_lite/class.template.php
          Template_Lite->trigger_error("file 'main/index.tpl' does not exist", "256") # line  303, file: /var/www/vhosts/diroo.com.ar/httpdocs/directorioargentino/components/template_lite/class.template.php
            trigger_error("TPL: [in  line 0]: syntax error: file 'main/index.tpl' does not ...", "256") # line  703, file: /var/www/vhosts/diroo.com.ar/httpdocs/directorioargentino/components/template_lite/class.template.php


Does it help that may be happening please? Before I was functioning well and do not touch anything, do not know what happened.
elvisoft
 
Posts: 27
Joined: Fri Mar 05, 2010 10:04 pm

Re: I have an error in my directory

Postby iHerts » Fri Sep 09, 2011 5:29 pm

Hi,

Have you checked to see if the 'main/index.tpl' is missing or maybe corrupted?

If using latest 2.0.2

Should be

Code: Select all
{include file="includes/header.tpl" title=$setting.siteTitle|htmlspecialchars includeSearchEngine=true}

{displayAd place="overCategories"}               
   
<div class="title_h_1">
<h1>{$setting.siteTitle|htmlspecialchars}</h1>
</div>
{"/category/list"|action}

{displayAd place="underCategories"}

<div class="title_h_2">
<h2>{'mainIndex_h2'|lang}</h2>
</div>
<div class="column_in">
{'/site/randomList'|action}
</div>

{displayAd place="underRandomSites"}

<div class="title_h_2">
<h2>{$directoryDescription.title}</h2>
</div>
<div class="column_in">
{$directoryDescription.description|htmlspecialchars_decode|nl2br}
</div>

{displayAd place="underIntroductionText"}

{include file="includes/footer.tpl"}


Did you make any template changes or add any javascript code before the error?

All the best
https://hebd.co.uk - Human Edited Business Directory
iHerts
 
Posts: 64
Joined: Fri Apr 01, 2011 5:31 pm
Location: United Kingdom

Re: I have an error in my directory

Postby iHerts » Fri Sep 09, 2011 5:38 pm

lovingarfooo wrote:Tough to get an answer when the software isn't updated anymore.


Even at he french forum?

All the best
https://hebd.co.uk - Human Edited Business Directory
iHerts
 
Posts: 64
Joined: Fri Apr 01, 2011 5:31 pm
Location: United Kingdom


Return to Installation, support and bug reports

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
Copyright © arfooo.net  2007 - 2010  -  All rights reserved.
Arfooo website group: petites annonces gratuites   voyance en direct - tirage tarot   Consultant en référencement
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | phpBB SEO
cron